top of page

Pazea! Vine mireasa!


A fost odata ca niciodata o fata frumoasa, intelegatoare, linistita, haioasa care a intalnit un baiat minunat si impreuna au hotarat sa se casatoreasca.

Pe masura ce se apropia nunta, fata frumoasa, intelegatoare, linistita si haioasa se transforma pe zi ce trece intr-o persoana irascibila, agitata, ursuza, toate acestea

facand-o mai putin atragatoare.

Dragii mei, nunta sau mai bine spus organizarea acesteia transforma femeile.Astfel, se naste o a 2 a personalitate a viitoarei mirese.Ea nu este asa ☺, nunta este de vina.Cel putin asa speram cu totii.

Dragii mei miri dragele mele mame si domnisoare de onoare.. Aceste sfaturi sunt pentru voi.

1.Cand mireasa isi schimba opiniile legate de un anumit furnizor/ aspect al nuntii din doua in doua zile, incercati sa o intelegeti.Deciziile sunt greu de luat.Sub nici o forma sa nu va aratati plictisiti sau neinteresati de sentimentele ei.

2.Cu toate ca o cunoasteti de cand lumea si o stiati o persoana cerebrala, in ziua nuntii va face de cateva ori crize din te miri ce.De obicei mamele sunt vinovate pentru tot.Dragi mamici va sfatuiesc sa nu puneti la suflet nimic din ceea ce veti auzi in ziua nuntii.Fata va iubeste enorm, dar sunteti cele mai la indemana pentru o refulare si ele stiu ca nu va veti supara.

3.Mire drag, stii ca nu te-ai implicat deloc in organizare.In saptamana dinaintea nuntii pregateste-te cu nervi tari, deoarece vei auzi cel putin de 10 ori pe zi asta.Sa nu spui ca nu te-am prevenit.

4.Aranjarea la mese a invitatilor.

Stii ca invitatii ei sunt la fel de importanti ca si ai tai?Stii nu?Stii ca trebuie sa cedezi si sa accepti sa ii pui pe ai tai langa boxele din care bubuie muzica sau cat mai departe de “zona VIP”.Stii!?Daca nu stii, vei afla.

5.Ciocolata neagra s-ar putea sa fie salvarea voastra.Ce legatura are? Va spun acum.

Ciocolata neagra este unul din cele mai sanatoase deserturi, fiind o sursa importanta de magneziu.Magneziul ajuta la mentinerea starii bune de dispozitie.Oferiti ciocolata neagra viitoarelor mirese.Nu ingrasa si obtineti beneficii nebanuite.

Pana data viitoare iubiti si lasati-va iubiti!

bottom of page