top of page

Zile si nopti de cosmar!

Luna mai deschide sezonul nuntilor, in fiecare an.M-am gandit sa ajut vitoarele mirese cu cateva sfaturi pe ultima suta de metri.

1.Programeaza-te la salonul de unde ai achizitionat rochia de mireasa si verifica daca rochia a fost ajustata la dimensiunile tale(de dinainte cu o saptamana de nunta).Corpul unei viitoare mirese trece printr-o serie de schimbari.Exista situatii cand formele se rotunjesc sau dimpotriva pot “sa se ascuteasca” . Este important ca rochia sa iti vina perfect in ziua cea mare!

2.Programeaza intalniri cu furnizorii.Stabileste ultimele detalii cu acestia.Asigura-te ca ai transmis totul si ca acestia ti-au inteles viziunea.

3.Desemneaza o persoana care sa detina controlul in ziua nuntii.Aceasta persoana poate fi fie un prieten apropiat sau chiar un coordonator de evenimente.Aceasta persoana va prelua toate sarcinile legate de logistica, telefoanele enervante din ziua nuntii, astfel incat voi, viitorii miri, sa va puteti bucura de ziua cea mare.

4.Ia-ti cateva minute si fa o plimbare impreuna cu partenerul tau.Sunt ultimele ore pe care le petreceti fara sa fiti sot si sotie.Povestiti, incercati sa va relaxati, amintiti-va de lucrurile frumoase, bucurati-va de voi.

5.Incearca sa te relaxezi.Fa o baie cu multa spuma, programeaza-te la un masaj si odihneste-te!Maine e ziua cea mare si trebuie sa stralucesti!

Pana data viitoare iubiti si lasati-va iubiti!

bottom of page