top of page

Mireasa cu...burtica :)


Mireasa cu … burtica

Pentru ca mie imi sunt dragi gravidutele, chiar si mirese, m-am gandit sa le dau cateva sfaturi pentru ca ziua nuntii sa decurga cat mai natural posibil.

Se spune intotdeauna ca o femeie straluceste atunci cand este insarcinata.Nu este obligatoriu sa amani nunta pana dupa nasterea copilului.

1.Perioada cea mai buna pentru ca o graviduta sa devina mireasa este trimestrul al 2 lea de sarcina(saptamana 14-26)

Aceasta a doua parte a sarcinii este o perioada cu adevarat extraordinara pentru cele mai multe dintre viitoarele mamici. Episoadele de greturi matinale sunt mult mai rare si de aceea viitoarele mamici incep sa se simta pline de energie.Este exact perioada aceea de care va povesteam la inceput, cand femeile stralucesc pur si simplu.

2.Rochia de mireasa.

As alege o rochie de mireasa lejera, din materiale usoare.Burtica nu trebuie ascunsa.

Dragelor, in sarcina este singura perioada cand puteti fi mandre de burtica voastra si nu trebuie sa o ascundeti J

Alegeti un model care sa va permita sa respirati, sa va miscati lejer, un croi care sa poata fi modificat usor la nevoie in ultimele 2 zile inainte de nunta.

3.Toata lumea in jurul vostru va dori sa va ajute.Alegeti doua persoane de incredere pe care sa va puteti baza atat inainte cat si in ziua nuntii.

Inainte de toate insa recomand cu caldura un Wedding Planner J

4. In cazul in care ai posibilitatea, programeaza Ceremonia Civila intr-o alta zi.Vei avea un program mult mai lejer in ziua nuntii.

5.Recomand o nunta de duminica.Se desfasoara 80% pe parcursul zilei, iar noaptea ti-o poti dedica odihnei si somnului.Vei avea nevoie de asta.

Pana data viitoare iubiti si lasati-va iubiti :*

bottom of page