top of page

Nunti tematice

Cateva idei pentru miri curajosi.

Promit ca va vor scoate din anonimat!

Nuntile tematice au acel quelque chose pe care il cauta toata lumea in ultimul timp.Daca va doriti sa iesiti din tipare, o nunta tematica este ceea ce vi se potriveste.

1.O nunta ca-n filme.

Alegeti filmul preferat si lasati imaginatia sa-si urmeze cursul.

Nu va blocati in stereotipuri.Nici macar nu trebuie sa fie un film romantic! Credeti-ma pe cuvant!Alegeti un film care va reprezinta si care va permite sa va puteti juca cu recuzita, decorul, si muzica.

Invitatii nu numai ca vor fi incantati, dar in acelasi timp vor putea participa la o seara hollywodiana unica, in care isi vor putea intalni personajele si actorii favoriti

Tematica Star Wars/Foto Credit Lucian Borza Photography

2.Gold & White

Culori care nu se vor demoda niciodata.Albul va conferi perfectiune si un strop de candoare, iar auriul va completa cu eleganta-i regala evenimentul vostru.

Aceste doua culori se potrivesc perfect unei nunti.Combinatiile sunt nelimitatea atat cand vorbim despre décor si flori cat si atunci cand ne gandim la accesorii si vestimentatie.

Tematica Gold &White Foto credit: Lucian Borza Photography

3. Tematica Travel

Pentru ca imi este dat sa organizez de foarte multe ori nunti pentru miri care fie sunt ambii stabiliti in strainatate sau doar unul dintre acestia locuieste peste hotare, cea mai la indemana tematica este Travel.

Incepand de la invitatii, care pot lua forma unui pasaport sau poate a unui bilet de avion si pana la decorul meselor care poate consta intr-un glob pamantesc …. Paleta este nelimitata.

Nici inchirierea unui autobus special pentru nunta nu este o idee rea :)

Tematica Travel/foto credit: Oscar Foto

bottom of page