top of page

It's not all about the bride!


“It’s not all about the bride”

Anul 2017 nu a fost doar despre mirese, a fost si despre miri.Va vine sa credeti?

Daca in anii trecuti mirele era considerat “un accesoriu” la propria-i nunta, 2017 a fost anul in care mirii s-au remarcat din toate punctele de vedere.Incet incet barbatii din orasul nostru au inceput sa imbratiseze din ce in ce mai mult idea unui stilist personal.

Saloanele de hairstyling au fost asaltate cu programari in ziua nuntii pentru mire, domnisori de onoare.Nici invitatii nu s-au lasat mai prejos.Daca in trecut pentru mire era suficient un barbierit si un pieptanat scurt in dimineata nuntii, lucrurile s-au schimbat categoric.

Ma bucur sa vad si in orasul nostru locatii special create pentru barbatii care se respecta.Au inceput sa apara showroom-uri in care acestia pot incerca costume in tihna, sunt sfatuiti de fashion adviseri in toata regula si li se ofera servicii de top.

Anul acesta a fost un adevarat specatcol al culorilor, texturilor, formelor in ceea ce priveste costumele mirilor.Am fost incantata sa vad costume made to measure care aratau sensational pe trupurile bine lucrate sau nu ale mirilor mei.Intotdeauna un costum special creat pentru formele tale, de catre un profesionist va arata fabulous.

Nu faceti rabat la calitate atunci cand vine vorba de propria persoana!Apelati la specialisti.Acestia vor sti intotdeauna cum sa scoata in evidenta partile bune ale corpului si sa ascunda defectele.

Pana data viitoare iubiti si lasati-va iubiti!

bottom of page