top of page

Atentie la HATERI!


!Atentie: Acest articol poate cauza atacuri…de tot felul, asadar il recomand indeosebi colegilor furnizori (care vor intelege pe deplin randurile de mai jos), iar mai apoi categoriei:clienti deschisi la minte..Interzis HATERILOR! J

In lumea nuntilor exista doua categorii de clienti(ma rog ..exista mai multe, dar aceste doua categorii antitetice ies in evidenta)

Clientul HATER

Clientul hater este acel tipicar dificil, care le stie pe toate, le-ar face pe toate, doar ca nu are cum fizic in ziua nuntii.Cand il simti de la distanta…fugi!Fugi cat te tin picioarele, draga coleg si nu te uita-napoi.

Acest tip de client nu va fi multumit niciodata indiferent de efortul depus.Te va teroriza si la propriu si la figurat.Pe la jumatea colaborarii iti vei dori sa rupi contractul, sa-I dai inapoi avansul, sa-I platesti bani doar sa iti stearga numarul din telefon.

Haterii te limiteaza, iti taie aripile si-ti vor cauta nod in papura la fiecare pas.

Repet: daca-l simti pe hater…oricat de tentant ar fi sa semnezi contractual…n-o face.Refuza colaborarea!E dreptul tau.Chimia trebuie sa existe in orice relatie.

Daca ai semnat.Mergi inainte.Fa ceea ce faci cel mai bine si nu pune suflet rautatile.Haters will always Hate.

Clientul PRETENTIOS

Acest tip de client va fi iubit de profesionisti!

Este inteligent, isi alege colaboratorii cu atentie si stie ca a facut alegerea corecta.Asculta si se lasa pe mana profesionistului.Traseaza ideile principale impreuna cu furnizorul si mpreuna formeaza o echipa.

Clientul Pretentios ridica stacheta, te face sa-ti depasesti limitele, te ridica profesional.

Intotdeauna, repet ,INTOTDEAUNA, va primi din partea furnizorului colaborator TOTUL.

Semneaza contractual cu el si pregateste-te pentru aventura.La finalul colaborarii vei sti ca ai mai urcat o treapta.Vei fi mai bun decat ai fost ieri.

Tu, cel care citesti aceste randuri ce fel de client esti? J

Pana data viitoare iubiti si lasati-va iubiti!

bottom of page