top of page

Ce facem vinerea?


Anul acesta cred ca nuntile de vineri au atins un record.Viitoarele mirese ma intreaba de multe ori daca sunt mai ok nuntile organizate vineri decat nuntile organizate intr-o zi de duminica.

M-am gandit sa fac o lista cu avantaje si dezavantaje in ceea ce priveste fixarea nuntii intr-o zi de vineri.

Avantaje:

1.Majoritatea locatiilor (salilor de evenimente) au preturi mai mici pentru zilele de vineri si nu impun un anumit numar minim de invitati.

2. Veti gasi mult mai usor o locatie de calitate, libera intr-o zi de vineri, chiar daca sunteti pe ultima suta de metri.

3.Invitatii au 2 zile libere in care se pot odihni linistiti, dupa noaptea petrecerii.

4.Majoritatea invitatilor sunt foarte incantati sa petreaca vinerea dupa o saptamana intreaga la birou.

5.Pentru ca majoritatea nuntilor au loc sambata, vinerea poti gasi mult mai usor furnizori de servicii de calitate disponibili.

Dezavantaje:

1.Cununiile religioase ortodoxe nu sunt permise vinerea.

2.In cazul in care exista invitati care vin din alte localitati, exista riscul ca acestia sa nu ajunga in timp util pentru a participa la intreg evenimentul.

3.Se poate ca unii invitati din afara localitatii nu vor putea ajunge deloc

4.Majoritatea tinerilor open minded, care decid sa fixeze marele eveniment intr-o zi de vineri se vor lovi de reticenta celor mai in varsta membri ai familiei.

5.Chiar daca sunteti de o alta religie decat cea ortodoxa, la nunta veti avea invitati de religie ortodoxa, care nu vor dori sa participe la o petrecere organizata intr-o zi de

vineri.

Spor la organizat nunti: vinerea, sambata sau duminica!

bottom of page