top of page

Ce faci dupa cererea in casatorie?

Ce faci dupa cererea in casatorie?

1.Locatia.

Locatia trebuie aleasa intotdeauna in primul rand in functie de numarul de invitati.Fa o lista provizorie cu invitatii la nunta.In functie de numarul acestora vei putea sa te gandesti la cateva locatii pentru petrecere.Un alt aspect important in alegerea locatiei sunt review-urile legate de mancare./servire.In 2017 ai la indemana diverse posibilitati de informare.

2.Fotograful si Videograful care sa-ti importalizeze cea mai frumoasa zi.Daca ai vreun preferat anume, contacteaza-l si semneaza contractual.Cei buni sunt ocupati chiar si cu 2 ani inainte de nunta.Suna ireal?Da! Insa este foarte adevarat.

3.Muzica, este un alt aspect deosebit de importanta atunci cand esti la inceputul organizarii nuntii.in cazul in care iti doresti o formatie, spre exemplu si acestia se bucura de o anumita notorietate, este bine sa semnezi cat de curand posibil.

Daca iti doresti profesionisti pentru evenimentul tau, in domeniul nuntilor nu se aplica citatul “este si maine o zi”

Dupa ce ai contractat aceste 4 mari si importante parti ale nuntii, poti astepta cateva luni pana sa incepi cautarile pentru flori, prajituri, invitatii etc.

Pana data viitoare iubiti si lasati-va iubiti!

bottom of page