top of page

Destination Wedding


“Destination Wedding”- Un concept nou pentru Romania

Datorita traditiilor care in Romania inca se mai respecta, chiar si la oras, nuntile cu destinatie sunt o raritate chiar si pentru anul 2017.

Ce sunt defapt Destination Weddings- Nuntile cu destinatie?

Nunta cu destinatie este gazduita de obicei intr-o locatie de vacanta, fie ea intr-un resort pe malul marii, o croaziera sau poate intr-un castel cu renume.Invitatii calatoresc peste mari si tari pentru a-i celebra pe tinerii miri. .Aceasta nunta dureaza de obicei cateva zile. Trebuie sa fiti pregatiti sa suplimentati putin bugetul .O nunta cu destinatie, poate consuma mai multe resurse financiare decat o nunta traditionala.

In Statele Unite acest gen de nunti au cunoscut o crestere in ultimii ani, mirii preferand sa-si invite prietenii apropiati si familia intr-o minivacanta exotica cu mancare buna, petreceri si buna dispozitie.

Nuntile cu destinatie sunt mai usor de gestionat atunci cand, mirii vin din orase diferite, mai indepartate.De exemplu: Doi tineri se muta in Bucuresti.El din Oradea, ea din Iasi.Se intalnesc intamplator la o petrecere studenteasca…se indragostesc…si decid sa se casatoreasca. Pentru acesti doi tineri nunta cu destinatie ar fi o varianta de luat in calcul.Ar putea alege un resort in mijlocul naturii la munte sau poate o locatie boema pe malul Marii Negre.Si-ar invita membri apropiati ai familiei, cativa prieteni si nunta ar fi un real success.

Tu ai renunta la traditii pentru o nunta cu destinatie ?

Pana data viitoare iubiti si lasati-va iubiti!

bottom of page